Внимателно во сообраќајот за време на бербата на јаболка

traktori-2

Здружението на возачи – Ресен апелира до сите учесници во сообраќајот за што поголема внимантелност и почитување на сообраќајните прописи во овој период од годината, кога во Преспа се одвива берба на јаболката. Здружението на возачи – Ресен ги повикува учесниците во патниот сообраќај да бидат крајно внимателни, посебно во вечерните часови, кога прибраниот јаболков […]

read more