Отворен Информативен центар на Здружението на возачи – Ресен во градското јадро

otvoren informativen centar zdruzenie na vozaci resen 1

Со цел полесно информирање и исполнување на услугите кои ги нуди, Здружението на возачи – Ресен го отвори својот Информативен центар во градското јадро на Ресен, веднаш до објектот на Македонски пошти. Во Информативниот центар, граѓаните ќе имаат можност да се информираат и да ги завршат правните процедури поврзани со осигурување и регистрација на возила, Автошкола […]

read more