Здружението на возачи – Ресен во чекор со потребите на граѓаните

?

Со цел да им излезе во пресрет на своите членови и сограѓани за полесно ифнормирање во врска со услугите кои ги нуди, Здружението на возачи – Ресен наскоро ќе отвори Информативен центар во строгото градското јадро, во непосредна близина на објектот на Македонска Пошта. Граѓаните ќе може да се информираат за се’ поврзано со осигурување […]

read more