„Младост без лудост“ – нова републичка кампања за безбедност во сообраќајот

mladost bez ludost kampanja za bezbednost vo soobrakjajot 1

„Младост без лудост“ е мотото под кое ќе се реализира нова кампања на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) во соработка со агенцијата Меккен Скопје, која во наредниот период ќе се реализира во соработка со МВР, Агенција за млади и спорт и другите партнери, а истата има цел да се намали бројот […]

read more