Привлечна летна понуда од Здружението на возачи – Ресен

avtomobil leten odmor

Започна летото, а со тоа и сезоната на годишни одмори. Со цел да им се излезе во пресрет на нашите сограѓани, Здружението на возачи – Ресен ја оформи следната летна понуда: – Врши бесплатен превентивен преглед на Вашето возило – Ви укажуваме на евентуалните недостатоци на возилото, важни за Вашата безбедност и безбедноста на другите учесници во […]

read more