Дебата за сообраќајна инфраструктура и безбедност во сообраќајот

soobrakjaj34234

“Изградба на автопатишта, нови експресни патишта, реновирање и санација на регионални и локални патишта, обновување на сообраќајната сигнализација се само дел од мерките за побезбеден сообраќај на патиштата низ земјава”, ова го истакна вицепремиерот за економски прашања Владимир Пешевски на тркалезната маса за унапредување на сообраќајната инфраструктура – фактор за поголема безбедност на сообраќајот на […]

read more